DE CAMPING

Camping Mesles du Morvan is een kleine, hondenvrije camping, er zijn 10 plekken op een terrein van ruim 1 ha.  Op alle plekken is het uitzicht schitterend.
Het sanitairgebouw bevindt zich in een voormalige schuur en heeft naast ruime douche- en afwasgelegenheid een stamtafel met een boekenkast. De eerste levensbenodigdheden zijn hier ook verkrijgbaar evenals wat brocante en huisnijverheidsproducten. Brood is ’s ochtends om 9 uur beschikbaar op de veranda.
We verzorgen geregeld een table d’hôtes, waarbij we een vegetarisch driegangenmenu verzorgen. Daarbij hebben we een wijnkaart met enkele wijnen of fles en speciaalbieren. We schenken ook huiswijn.

De foto van de Melkweg is genomen vanaf de camping.

Kampeerplaatsen

We hebben ruime kampeerplaatsen (150-200m2), deels verhard en deels op gras. Op het terrein zijn, naast het sanitairgebouw, twee waterpunten. Het terrein is, op enkele lage zonnecellampjes na, onverlicht en het terrein is onverhard.
Voor mensen met een trekkerstentje, bv mensen die de GR13 lopen, hebben we altijd wel een plekje.

Ons sanitairgebouw zit in de oude schuur en is dus erg ruim.
De douches zijn voorzien van een mengkraan, wastafel, een plankje, kledinghaken en een stoel. Er is dus alle ruimte om je spullen droog te houden.
Naast afwas- en douchegelegenheid is er ook ruimte om te zitten, bv om een tijdschrift te lezen of een spelletje te doen. Je kunt hier ook boeken lezen uit onze bibliotheek.
Voor mindervaliden is een eigen drempelvrije badkamer beschikbaar, voorzien van een douche en een toilet met steunen en een lage wastafel met spiegel. Tevens staat er een stoel waarop ook gedoucht kan worden.
In het sanitairgebouw staan een wasmachine en -droger en droogrekjes. Er is een vriezer om koelelementen in te vriezen. Ook staan er koelkasten die te huur zijn. Als het weer wat minder is, hebben hier onze table d’hotes.